Ga naar KidZcity met korting via nappas.nl!

Met de kortingspas van nappas.nl kun jij met korting KidZcity bezoeken! KidZcity is een indoor speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Je vindt hier een spannende jungle route, grote glijbanen, piratenschip met torens en trampolines om lekker op te springen. Met de kortingspas van NapPas kun je hier met 20% korting naar binnen. Wat een leuke manier om met het gezin te genieten!

Maar met de kortingspas van nappas.nl kun je niet alleen maar naar KidZcity! Er zijn in Nederland nog meer dan 250 leuke dagjes uit die je kunt boeken met korting. Zo kun je uitstapjes maken naar dierentuinen, attractieparken, zwembaden en nog veel meer! Kijk maar eens op onze website om alle mogelijkheden te bekijken. Met de kortingspas van NapPas ben je verzekerd van een leuk dagje uit!

Geniet van al het moois dat Nederland te bieden heeft en bezoek de leukste attracties met korting. Wanneer jij en jouw gezin van een beetje spanning houden, kun je bijvoorbeeld naar een escaperoom, lasergame centrum of avonturenpark. Of misschien ga je liever naar de dierentuin, zwembad of karten? Houden jullie er meer dan om tijdens een dagje uit ook nog iets op te steken, dan kun je er ook voor kiezen om naar een museum te gaan! Denk bijvoorbeeld aan Museum de Delft of het Nederlands Bakkerijmuseum!

Met de NapPas kortingspas maak je gegarandeerd een leuke dag uit! Boek nu jouw dagje uit met korting via nappas.nl en geniet van al het moois dat Nederland te bieden heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *